God Damn!

En simpel fråga till dig som läsare, har du något emot polacker? Ja eller nej?

För det verkar iallafall många i bloggvärlden ha. Till exempel Kissie. (som sägs vara halvpolsk) Hon står helt klart fast vid att hon absolut inte är det och att hon är 100% svensk. Dessutom så skriver lilla Dessie på sin blogg självklar tvärtemot att jodå hon är polsk, ordagrant:  "Hennes mamma är polsk, och bryter på svenska. Hennes mamma bor i Fagersjö och är polsk. Det kan man se på *****'s näsa.. = Så polsk." Ehm.. Dessie, en fråga. Vafan vet du för det första ifall hennes mamma bryter? Ni har aldrig varit vänner så hur kan du ens ha träffat hennes mamma? Och för det andra polacker är inte kända för att ha speciella näsor! Det är ju faktiskt juggar och syrianer haha. Polska killar är allmänt kända för att vara biffiga och snaggade. Så tänk lite på vad du säger!

Aj aj aj säger jag bara!

Kommentarer
Postat av: Lulu

Kissies mamma är inte från Polen, Kissies mormor & morfar kommer däremot från Finland. Inget fel att komma vare sig från Polen eller Finland.

2009-08-19 @ 17:51:48
Postat av: Elin

Helt okej att komma från andra länder. O så vitt jag vet så är ju polen rätt likt sverige, eller har jag helt fel? aja btw älsskar din blogg ,kramisar

2009-08-22 @ 21:31:49
URL: http://www.sweetsig.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0