Kissie är singel igen?!

Först skrevs det både av henne och andra hur vida hon har pojkvän hit och dit. Men nu helt plötsligt så läser man något sådant i hennes blogg:

"Men jag såg en grymt söt kille! Han såg mig också, så du killen med grön tröjja (tror jag det var?) maila mig på [email protected], han stannade nämligen till när jag gick förbi sen plötsligt var han också inne i solariumet hehe.. =)"

Betyder detta att hon är singel igen? Hahaha, det varade ju inte länge för Kissie..fast jag är ju inte chockad.

Skulle min flickvän lägga upp såna bilder (även om dom är cencurerade) så skulle jag nog inte vilja ha något förhållande.


Kissies hemlisar..

Kissie har klagat att hennes f.d. vän Amir umgås med yngre, men hon verkar ju inte alls mycket annorlunda. Kolla killen till vänster på bilden nedan, han ser ju verkligen inte ut att vara 18. Pinsamt Kissie, du klagar på andra och gör samma sak själv ;)

En annan sak också, killen till höger..är Kissies pojkvän I think! Hon har själv sagt att han finns med på vissa bilder men att hon då inte skriver vem han är. Detta är ju ett sådant tillfälle ;)


Kissie tvättar inte sina kläder

Såhär skriver Kissie i ett av sina inlägg:

Måste hennes pappa säga till henne att hon ska tvätta kläderna som hon bär? Trodde hon var 18 och inte 8 ;)


Bloggaren som handlar sexleksaker

Jag skrev ju förut så ville jag jätte gärna ha mail från er, och kommer ni med bra skvaller så kommer ni ju såklart att belönas med en länkning.

Isabelle mailade mig om en liten intressant grej. Hon hade nämligen sett lilla Amanda (hon jag skrev om förut) gå in i en sexbutik och sen komma ut med en liten påse. Hmm.. vill Amanda spetsa till sitt sexliv? ;) hahaha Desperat säger jag bara, riktigt desperat. Tack för tipset Isabelle! =)

Kissie och hennes killar (?)

Haha, jag älskar att kika in på bloggar och se när bloggare failar.. stort! Nu kikade jag in hos Kissie och såg ett inlägg där hon säger att hon en gång i tiden vart en sl.. jag menar varit tillsammans med 3 killar sammtidigt. Hon säger förlåt Wille, Jesper och Lucas. Sen klistrar hon in tre utsuddade bilder på dessa killar men skriver istället för Jesper på en av bilderna "Andreas" hahaha så fail. Så alltså var hon ännu mer "player" som hon själv säger eller så är hon bara en liten mytoman som hon också är känd för. ;) Ajajaj, kissiemjauo!


Jag mår illa

När jag satt här om dagen och kikade runt hos alla "storbloggarna" för att leta lite roliga saker att skriva om om såg att bl.a. Paow skrev om någon tjej som tydligen heter Amanda och hon skrev hur sjuk i huvet hon var. Hmm tänkte jag, måste spana in henne (hon heter typ amanda var det och finna på blogg.se listan) för det är väl säkert en överdrift. Men nej herregud, tjejens videoinlägg tar ju priset! Dom är 10 min långa men det enda hon säger är "mm" eller "aah". HELT SINNESSJUK MÄNNISKA!


Har ni något som ni håller hemligt? Kanske om någon granne eller om någon bloggare? Maila mig och så skriver jag om det! Ni kan välja att vara anonyma eller så länkar jag till er =) Men kom igen, jag vill ha mail!!

Dessies raggrepliker

Tror du på kärlek vid först ögonkastet?...Eller ska jag gå förbi en gång till?

Har du en telefon jag kan få ringa från? För jag lovade att ringa mamma så fort jag blev kär.

Ursäkta mig, jag har visst tappat mitt telefon nummer, kan jag få ditt?

De kläderna passar dig...men de gör sig bättre på mitt golv.


Vinka över en person med fingret....Jag fick dig att komma hit med bara ett finger, tänk dig då vad jag kan göra med resten av min kropp.


Säg mig min ängel, hur såg himlen ut när du lämnade den?

Japp det är såhär hon har skrivit sin lilla raggningsrepliks lista. Herregud haha inget är ju ens bra. Men sådan tjej sådan raggningsreplik funkar I guess. Och då talar ju vi om billiga repliker.. ;) Hennes favorit var "De kläderna passar dig...med de gör sig bättre på mitt golv." Well det förtydligar bara det jag menar.


Amirs hemliga pojkvän



Är det här killen som Amir skrivit om men som varit hemlig. Tills nu? Well, han verkar ju inte vara i Amirs smak enligt mig om man jämför med hans favoritgayporrskådis som han tycker är perfekt bla bla. Men men, love is love och även om jag är till för skitsnack så önskar jag er lycka ;)

Har Kissie ett seriöst förhållande?

" Nu ska jag till mitt ragg för tonight! ;) Snarare min pojkvän, hörs senare ikväll för jag ska upp tidigt imorgon så jag sover hemma! Och som sagt, vi har ju inte gift oss så det är lika bra att hålla sig till sin egna säng..? ;o "

Detta är orden från Kissies senaste inlägg. Helt ärligt, kallar hon sin "pojkvän" för ragg? haha Jo det verkar ju seriöst! Jag vet inte hur det är med er, men jag ser inte henne som tjejen i ett seriöst förhållande. För vore jag hennes kille så skulle jag inte vilja ha en tjej som poserar i bara handduk varannan dag i bloggen ;)

Paow & Krille = ett par?


Det skrivs om det överallt och ni har säkert tänkt frågan själva; HAR PAOW OCH KRILLE ETT FÖRHÅLLANDE? Men kärleken verkar ju bara komma från ett håll, nämligen Paows. Hon lägger upp pussbilder hit och dit och nu även med länkningen "älskling". Well.. visst dom passar men jag hade ingen aning om att Krille är 19 haha trodde han var i Paows ålder :P (Iallafall utseende messigt ju!)

Aja är det någon som vet mer om detta så maila mig!!

Snälla säg att detta är en PR-grej

Talar ju såklart om Dessies bantning! Herregud, tjejen är ju 94a alltså typ 15 år gammal och pinnsmal! Jag förstår ärligt inte varför? För er tröga tjejer som gör samma sak; KILLAR GILLAR INTE PINNAR UTAN TJEJER SOM MAN KAN TA I LITE!


"I love to banta!" Herregud säger jag bara..

Kenza & Blondinbella = Friends?


Kenza & Blondinbella spelade in på NRJ tillsammans men inte bara det. Dom lunchade och shoppade också. Hmm två nya vänner funnit varandra eller bara en PR-grej?



Eller så är det som Kenza skriver på bloggen; "Finn ett fel" och felet är Bella?

Vad tycker ni, passar dom som vänner?

GossipGirl hissar Kenza's design!



Bara jag som är kär i Kenzas nya design? Tycker den är sjukt fin och är lite avaundsjuk faktiskt! :O
Hiss eller Diss?

Kissie = Alkoholist?

Nu har hon festat.. igen! Något hon till och med erkänner själv att hon gjort för mycket (plus i kanten). Dock erkände ju hon att det blev för mycket igår och bilderna säger ju sitt dom med!


"Danne" och Kissie.. seriöst kolla hennes läppar. Som hon säger om vissa saker; EUW! ;)

Amir dissar sina bloggvänner

Han skriver såhär:

"Ni klagar på att jag ofta byter vänner, men det förstår jag. Dom ni ser i bloggen är inte direkt mina vänner utan det man kallar för kompisar. De riktigt trogna vännerna som jag haft sedan barnsben vill oftast inte ens vara med i bloggen för att de hatar att bli misstagna för "vi är med Amir bara för hans blogg". Jag har massvis med trogna vänner och det är verkligen dom som får än att orka med allt negativt som man stöter på i sin vardag."

Betyder det här att Amir egetligen lite halvt dissar/skiter i sina vänner Paow & Steffi till exempel? Ouch säger jag bara!

Älskar mina läsare!

Idag mår jag inte bra så orkar inte klanka ner på andra just nu haha. Däremot måste jag säga hur glad jag blir när jag får kommentarer av er som läsare! Och då menar jag ju självklart dom positiva! Keep it coming. Och maila mig gärna om det är något ni saknar här eller så :)


Besök henne!! :D

Usch!


Seriöst, kolla hennes överläpp! Kan det se mer äckligt än vad det är? Kanske i verkligheten haha.

Amir har mognat

Ja, jag förväntade ju mig inte direkt att Kissie skulle göra det haha. Hon verkar inte ha något annat i skallen än lite av sin silikon från läpparna hehe. Nej men jag gillar ju Amir så jag visste att han skulle mogna till att skapa fred. Han skriver iallafall i ett inlägg att han inte orkar med mera bråk och avslutar därmed fighten! Tummen upp för dig! Kika in HÄR och läs själva.
Men Kissie vill ju också lite så hon summerar sin sommar (och då gör Paow samma sak hehe) och som nr1 tar hon upp hennes och Amirs Finlandsresa. Hon säger absolut inget illa om den eller om honom utan tvärtom. Good work!


Bilden är tagen ifrån Amirs blogg

Fjortisarna saknar varandra

Japp nu syns det på båda deras bloggar.. Paow saknar Dessie. Och Dessie saknar Paow. Buhu. Bli vänner igen då? Ni är ju typ redan det?


Paow & Dessie = vänner? Hiss eller Diss?

God Damn!

En simpel fråga till dig som läsare, har du något emot polacker? Ja eller nej?

För det verkar iallafall många i bloggvärlden ha. Till exempel Kissie. (som sägs vara halvpolsk) Hon står helt klart fast vid att hon absolut inte är det och att hon är 100% svensk. Dessutom så skriver lilla Dessie på sin blogg självklar tvärtemot att jodå hon är polsk, ordagrant:  "Hennes mamma är polsk, och bryter på svenska. Hennes mamma bor i Fagersjö och är polsk. Det kan man se på *****'s näsa.. = Så polsk." Ehm.. Dessie, en fråga. Vafan vet du för det första ifall hennes mamma bryter? Ni har aldrig varit vänner så hur kan du ens ha träffat hennes mamma? Och för det andra polacker är inte kända för att ha speciella näsor! Det är ju faktiskt juggar och syrianer haha. Polska killar är allmänt kända för att vara biffiga och snaggade. Så tänk lite på vad du säger!

Aj aj aj säger jag bara!

BlondMix

Vem f*n är Mr. Hemlig som Amir träffar? Hmm verkligen något jag skulle vilja veta. Han skrivs ju inte bara om på Amirs blogg utan också hos Paow och Steffi (ni vet ryska tjejen typsteffi.se). Om det är någon som vet något om detta så snälla maila mig! Har försökt snoka men han verkar rejält hemligstämplad!

Aja, tillbaka till saker som jag ser och hör. Dessie har insett att hennes förra design inte dög, man har ju inte designer med en finne mitt i pannan haha. Anyway, måste erkänna att den ser bra ut förutom att hon från ingenstans håller i en LV väska? Dessie, lek inte rik för det är du inte. Långt ifrån. ;)

Men inte bara Dessie har ändrat sin design utan Paow planerar samma sak och även Kissie. Får dock vänta och se hur deras kommer bli haha. Undra om Kissie failar och härmar Dessie? :P

På tal om designer vore det inte fel om någon hade lust att göra en till mig ;) Känns ju lite torrt här, men men.

Lite om oss "dödliga"

Fick ett litet request av Alicia som bad mig att blogga lite mer om dom "dödliga" och som jag sa, er önskan är min lag så here we go!

Av det jag får reda på så händer det mesta i Täby iallafall såna saker som vi gillar. Otrohet. För ni vet sex säljer ;) haha. Anyways så var en viss Sofie Nord**** spotted på en fest dansandes med en gigantisk kille (lite tjock) som heter Viktor Albin****. Inget fel att dansa nej nej, men så vitt jag har förstått rätt så är ju Sofie tillsammans med en kille som heter Dennis sen över 1år tillbaka. Oups, hoppas inte han läser detta ;)

Staden är full av slampor och en utav dom är ingen mindre än en KILLE som heter David, David är dock känd för att bli kallas Milan (av okänd anledning) men han är killen som knullar runt varje helg har jag hört. Så är du tjej och vill både slippa en player OCH könssjukdomar stay away from him!

Jag tror jag tar tillbaka det, DESSIE ÄR WANNABE ALLA!

Just som jag publicerat det förra inlägget så kikar jag in hos lilla Dessie och märker att hon nu igen inte bara härmat Kissie utan också Paow haha.

1. Hur många gånger har vi inte sett Paow med en rosa klänning och nitskärp i midjan? Jo, typ tusen. Vem har ni poppat upp med detta om inte Dessie!



2. Om det är någon (förutom Foki) som är känd för att älska Hello Kitty så är det ju såklart Kissie. För det första så sover ju tjejen med ett otroligt stort gossedjur och har självklart nämnt det ett antal gånger! Vad kommer då Dessie på att skriva? Jo självklart att det är hon som är Hello Kitty fan nr 1! haha (visserligen så publicerade Kissie ett liknande inlägg 4min efter Dessie men eftersom hon har nämnt det innan så vinner hon denna strid).



Paow = Wannabe Kissie?

Vi har ju läst hur många gånger som helst när Dessie har härmat Kissie och tvärtom, men att Paow också härmar Kissekatten är ju något nytt! Kikade in på henns blogg och såg att hon började dagens första inlägg med "Godmorgon alla paow-wannabes!" Kissie hade ju imorse skrivit "God morgon alla kissie-wannabes!" haha. FAIL enligt mig. Men inte nog med det, hon tog en bild på sin frukost som bl.a. innehöll en cola och skrev "Hej jag heter Paow och dricker cola till frukost..." Något som kissekatten var först med att publicera en bra tid sen. (Okej, visserligen finns det ingen ensam rätt på vad man får dricka till frukost, men ni fattar ju vad jag menar ;) haha.)


Nu finns även jag på bloglovin...

Så för att inte missa något: Följ min blogg med bloglovin

Love is in the air

Japp ännu en gång så visas det pussbilder på Krille och Paow. Och även denna gång en mer romantisk sida på Paows blogg. Visserligen har båda förklarat sig och skrivit att dom bara är vänner och att dom lägger upp sånt för skojsskull. Men för att såna bilder ens ska bli till så krävs det ju lite, eller hur? Så det måste ju vara något mellan dom för man ser fan inte alls lika många bilder på Krille när han pussar nån annan tjej eller på Paow för den delen när hon pussar nån annan kille (förutom Amir dårå haha).


Paow + Dessie = Vänner ?

Om man kollar in både Krilles blogg och Dessies blogg så ser man tydliga bildbevis på att dessa två har festat tillsammans..igen! Men nu ser man bara lite bilder och inte några bloggbråk? Kan dom ha blivit vänner igen eller har båda mognat lite och förstått att man inte kan hålla på och bråka genom sina bloggar?




Och jag som började gilla Amir..

Fan då just som jag faktiskt tänkte att jag inte hittar något "fel" på Amirs blogg så hittade jag ett! Spanade nämligen in Amirs outfit och själva klädvalet var det väl inget fel på. Men om man tittar närmare på hans tshirt så ser man ju massa fläckar! För det första finns ju något som kallas tvättmaskin och för det andra så tjänar ju han tillräckligt med pengar för att inte gå omkring i smutsiga kläder..eller?


Oj då Amir. Bilden är från hans blogg

Är det fel att vara utländsk?

Jag fick en kommentar från Lulu i inlägget "Är Kissie polack?" som skriver:
"Jag trodde att hon var halvfinsk, men Amir ska ju inte säga något. Bor man i en lägenhet på bv ute i Älvsjö spelar man ju i samma liga som Kissie."

Då är ju min fråga till dig, är det fel att vara utländsk? Eller närmare bestäm polsk? Eller att bo utanför sthlms innerstad om det inte är Danderyd?

Läsarbrev.

Emma mailade mig och tipsade om att jag skulle kika in på InteOkejs Blogg på Finest.se , vilket jag såklart gjorde. Dom hade nämligen ställt upp på en intervju och frågor & svar var publicerade. Men en FAIL gjorde dom plus en lite rolig sak nämligen:

"Om du inte bodde i Sverige skulle du bo i...
 F: Kroatien, det är ett underbart vackert land.
J: Håller med, det är fantastiskt! Men om jag får välja ett annat land skulle det bli Gotland."

HAHAHA, sen när blev Gotland ett eget land? Aj aj aj, FAIL säger jag bara.

"Om du fick ta bort en person från jorden, skulle det vara...
Kissie, hon är knas. Men annars är ett kärleksfullt bortagande av Tobias Hamnberg som driver Boulevard och orgia i Göteborg."

Haha, bra sagt där! Eller nej vänta, vem skulle jag då kunna skratta och skriva om? ;)


Ballie is back on track!

Haha för några inlägg sen så skrev jag om tjejen Alexandra som är känd som Ballie och som har varit kompis med både Paow och Dessie lite hur som helst. Men nu läste jag på lilla Dessies blogg att hon trots allt tagit tillbaka henne (några vänner måste man ju ha?). Och hmm vad gör Ballie på en gång? Visar rumpan i bakgrunden när Dessie tar bild i sin cam. Ouch, that's classy Ballie ;) Och tack vare Dessie så vet vi nu att hon dessutom heter Alexandra Johansson! That's good to know! ;)


Tagen från Dessies blogg

Kenzas mystery

Dom som har följt Kenzas blogg under en längre tid vet att hon alltid har varit noga med att inte ha med sin vän Nadia på bild, iallafall så att inte läsarna vet om det. Men vad är det som har hänt nu? Helt plötsligt finns hon med från nästan varje gång Kenza går ut och partar och senaste bilden på dom är från ett gammalt klassfoto. Visserligen är inte själva bilden speciellt bra men Kenza har ju inte ens cencurerat Nadias namn (och efternamn). Visst, kul att mystiken är bort.. eller är den det? Hur kommer det sig att hon nu syns så mycket? Hmm..mystiken fortsätter!


Från Kenzas blogg

Är Kissie polack?

Och visserligen är det jag som står för skvallret men jag får skylla på att jag är ny här. Det är inte första gången som jag läser något sådant och nu händer det igen. Kikade in hos Amir och han hade skrivit en dissarlista:

"- Folk som är polack men ljuger och säger att man är svensk.

(och i slutet efter ett antal flera punkter) Oj... varför tänker jag på Kissie på alla ovanstående punkter? Lustigt!"

Isånafall måste hon väl vara halvpolsk men ändå! Det här fattar jag verkligen inget utav! Så om det är någon som vet sanningen TELL ME!


WOW

Innan jag fortsätter med allt skvaller måste jag ju bara säga att jag blev sjukt glad när jag nu såg idag att igår hade jag ett besöksrekord här på bloggen! 127 unika besökare! Jag har ju bara haft den i några dagar. Men snälla stanna för jag ska göra mitt bästa för att underhålla er! Tack tack tack iallafall.

Dessie är tillbaka!

Japp, ni läste rätt. Nu är Dessie tillbaka så ni kan ju pay a visit och se om ni hittar något underhällande. Haha well, en lite komisk sak är att hon skriver i ett inlägg varför hon var borta (och det vet ju ni alla?) dessutom säger hon att det var sant! Hahaha, snacka om att stå för det man sagt ;) Nästan ett plus för henne.

Dessie, Hiss eller Diss? 

Kissie FAILAR

Haha FAIL. Kissie skrev ju för ett tag sen att hon skulle tacka nej ifall exempelvis Slitz bad henne om ett utvik. Men släkten är värst och hennes bror Peter som har sin egna blogg skriver där att det inte helt är sant! Hahah ajdå kissekatten där fick du! Kika in HÄR och läs ;)

Nästa FAIL är något ännu mer intressantare jag fick reda på i lilla Peters blogg. Nämligen att Kissie på sin fritid ibland gick in på snyggast.se och lägga till folk på msn för att dessa sedan skulle visa upp sig och sina nakna kroppar i cam för katten. Aj aj aj, säger jag bara. Illa som fan! Läs mer om detta HÄR

Kissies nya tatoo

Japp nu har hon fixat till sin kropp.. igen! Denna gång bestämde hon sig för en tatuering. Well vad mer ska jag säga, här har ni resultatet. Hiss eller Diss?


Blondinbella ♥ SBN

Haha, japp alla har vi ju varit små och även Blondinbella som växte upp fort! Som liten var ju hon såklart som vilken annan småtjej som helst och även hon har ju varit på fjortisdiscon som SBN. Dock är det ju lite svårt att se en tjej som i dagsläget är en riktigt framgångrik kvinna på såna bilder. Eller vad tycker ni om detta?





Bilderna är från Blondinbellas blogg.

Avstängning efter avstängning.. :(

Nej! Nu har min största inspirations källa blivit avstängd, pratar ju såklart inte om Dessie utan om Falsksanning! Vet någon vart hon har tagit vägen? Och varför? Aja ska inte säga R.I.P för hon kanske kommer tillbaka? Eller ännu bättre hon kanske fortsätter nån annan stans.

Aja, bloggvärlden är ju som sagt i krig. Andra blogg kriget för fan. Kissie mot alla andra är det ju. Inte nog med att hon (som alltid) bråkar med Paow och Dessie så har ju hon en riktig j*vla fight med Amir. Men han börjar ju komma igång lite haha. Trevligt att se! Kika in HÄR för att se vad jag menar. Men hur kommer detta att sluta? Kommer Kissie kamma hem en seger eller kommer hon att äntligen behöva lugna ner sig lite. På sista tiden har ju hon varit en aning föör pinsam!

Men men från det ena till det andra, låt oss nu fokusera lite på oss dödliga. Eller vad tycker ni? Är det så att ni hellre läser om bloggarna så kan jag ju försöka anpassa mig!

Tänkte ju bara säga att på lördag (imorn) är det ju The Voice årliga gratiskonsert där flera tusen ungdomar kommer och såklart ska jag vara på plats för att se om jag hittar något intressant! Har ni något ni skulle vilja tipsa mig om? Isånafall kan ni ju antingen kommentera eller maila mig på [email protected]

It just keeps coming

Herregud. Här försöker jag komma på något att gräva fram om dom dödliga här i Sthlm men det som händer inom bloggvärlden är ju så sjukt mycket större! Av en utav mina läsare fick jag reda på att allas lilla Dessie har blivit avstängd..igen! Mohahaha. Rätt åt henne. Nu är jag frågan, varför? Jo det ska jag berätta för er, hon kände nämligen för att skriva skit om Kissie och inte nog med det, hon blottade en lite intressant story. Nämligen den händelsen som alla av oss kommer ihåg i sina liv; när vi blivit av med oskulden. Självklart gjorde hon detta på ett icke smakfullt sätt (men å andra sidan det går väl inte att beskriva något sånt fint?) och för detta blev belöningen avstängning!

Men nu behöver ni ju inte deppa att ni inte får veta mera. Jag kikade nämligen in hos mig "rival" falsksanning (som jag måste säga är en grym bloggerska) och där hittade jag en intressant länk till DEN HÄR TJEJEN som i sin tur kan nog ge er lite info ;) Det var iallafall så jag fick min. Trevlig natt på er ;)

Krig på bloggfronten igen!

Förlåt, jag vet att jag egentligen ska skriva om oss dödliga och vilka dumheter vi hittar på, men det går ju inte nu när ett krig har brytit ut. Jag talar ju då såklart om catfighten mellan Kissie och Amir. För vem har missat den liksom?

Vill ni läsa om hur allt började så hittar ni en bra sammanfattning på Amirs blogg. Men helt ärligt, hur gammal är Kissie egentligen? Amir har ju rätt att umgås med exakt vem han vill och om nu Kissie vore hans vän skulle hon ju stöttat honom eftersom hon borde ju vara glad så länge han är det? Men man märker ju vilka ens riktiga vänner är när det kommer till kritan. Och det fick ju Amir. Inte nog med att deras vänskapbröts, Kissie blottade allt på bloggen och inte bara det utan snackade ju hur mycket skit som helst. Fast det kanske för att locka läsare? Anyway, jag tyckte att hon gick över gränsen för länge sen men att dessutom snacka skit på facebook är ju bara för mycket.

Jag gillar bråk och speciellt catfights, men jag håller på fairplay och därför är jag på Amirs sida. Go gaybloggen!


Vart tog Dessie vägen?

Är det någon som vet varför Dessie har lösenskyddat sin älskade blogg? Kan det vara för att hon äntligen fattat hur blåst hon är och att det inte är någon som helt ärligt gillar hennes blogg?

Ni som vet svaret bakom detta, skriv gärna en kommentar!

Sthlms innre

Nu låter vi norr om Sthlm pusta ut lite, men inte för mycket för jag har självklart mer att bjuda på! Just nu sitter jag dock och funderar på hur jag ska piffa upp bloggen här lite. Några ändringar gjorde jag, vad tycker ni? Rätt så nöjd är jag ;)

Aja, från norr till centrum. Idag tänkte jag hacka lite på en tjej som umågs med människor i bloggvärlden. Dock inga betydelsefulla men ändå. Talar ju självklart om bruttan Ballie. Eller jag ska nog inte hacka på henne, jag tycker synd om henne! Inte nog med att hon gör allt för att synas genom att hoppa mellan Dessie och Paow så är det faktiskt ingen som gillar henne! I ett inlägg skrev ju trots allt Dessie något i stil med "är med Amir och Steffi, älskar er! Fucka alla andra" *synft snyft* vad blir det nu av Ballie? Ja det är ju bara att vänta och se ;)

Men vad gäller Dessie och Paow så fortsätter ju bara bråken, riktigt komiskt faktiskt. Jag vet inte hur det är med er, men jag väntar med spänning på en riktig catfight! Mjauo!! ;)

Kissie duschar inte



Och här är beviset! I sängen på morgonen och fötterna är svarta :S Usch! Hon säger att hon tjänar så mycket på sin blogg men för tvål och vatten har hon inte råd!

Norr om Sthlm, fortsättning

Well well well. Nu går vi från Lidingö till den andra röda linjen och närmare bestämt till Täby! Där bor det nämligen en lite flicka som heter Vlora och ryktet säger att hon är gravid! Tjejen är 91a om jag förstått saken rätt och väntar nu alltså på en liten babygirl. Hmm vad säger hennes pappa om detta? Utländska flickor har ju trots allt rykte om att ha stränga föräldrar. Är det någon som bor i dessa trakter och vet något mer om saken så kontakta mig. Skulle ju vara lite kul att veta vem pappan är ;)

Nu när vi ändå är i Täby ska vi väl passa på också att dra ut en viss bisexuell flicka ur garderoben. Allas lilla tuttflicka Magdalena har nämligen visat sig vara bi.. Bzz på dig säger jag bara. En aning "onice" enligt mig men jag är ju bara till för att skvallra å andra sidan.

Och för att avsluta Täby kapitlet lite intressant så kan vi ju säga att en viss Micaela Asp**** har ju lyckats för ett tag sen att verkligen ställa till det. Inte nog med att det faktiskt var en pojke som föll för hennes charm (?) så lyckades hon, under tiden som de var på g, att ha sex med två andra. Killen i fråga som heter Ian, dissade ju så klart bruden men hon förstod ju inte riktigt varför... Gör ni? ;) Aj, aj, aj säger jag bara.

Norr om Sthlm

Allt kan man ju inte ta i ett enda svep så vi börjar att trasha norr om sthlm. För inte så länge sen fick Lidingö äran att gästa Alexandra Nilsson, även känd som Kissie, hos sig på en liten hemmafest. Shervin lyckades skämma ut sig en aning. Inte nog med att Kissie självklart skrev om "festen" på sin blogg utan också filmade honom och la upp det! Haha hmm.. bäst att vara på sin vakt tycker jag så att inte hela bloggvärlden får se ;) Vill ni ha ett litet smakrpov så kilcka HÄR

Nu när vi ändå talar om Alexandra, då har ni väl inte missat hennes läppar? För svåra att se är dom ju inte, det har nog sett till! Men min fråga är, Om hon nu är så himla nöjd med dom..varför skäms hon och skymmer för dom? Det blev visst inte som du tänkt va Kissie? ;) HÄR finns lite till från hemmafest PLUS bilden hon skäms över sina läppar på!

Det får va allt för idag men tro mig, jag har mer att komma med! Så watch out!

Välkommen till min nya blogg!

Nu har även jag följt trenden att skapa en lite skvallerblogg. Men den ska inte bara handla om "de kända bloggarna" utan även om oss dödliga ;) Så har ni något mumsigt skvaller ni vill dela med er, Maila eller kommentera!

Nu ska jag ut och leta skit om folk!

RSS 2.0